welcome, & be blessed!

The messengers of PEACE, in the heart of LOVE, have been handpicked by the Creator God, from the ranks of life, for He knows the effectiveness of using those who have survived the worst, and now understand the best.
In this way, the warriors of PEACE & LOVE are empowered, with strength, fortitude, longwithstanding, therefore, enabled to create ripples in the minds, & lives of mankind...


no comment

no comment

luni, 2 februarie 2009

Sunt ca un trandafir sadit de Tine in gradina acestui Univers...

Sunt ca un trandafir "sadit" de Tine in gradina acestui Univers. M-ai udat cu lacrimile Tale si ai trimis o raza de soare sa-si lase stralucirea in fiecare petala . M-ai dotat cu gingasia iubirii Tale, ai dat o forma vietii mele si mi-ai umplut inima de culoare si parfum....Viata mea reprezinta la perfectie compozitia amestecata intre aroma deosebita a trandafirului si spinii care fac parte din el. Aroma simbolizeaza acele momente dulci, de bucurie si sarbatoare;spinii cele mai amare si dificile clipe. Uneori cand aroma este prea puternica si viata "poarta" culoarea fericirii , uit complet de alimentul vietii mele: TU...De acea trimiti norii sa-mi "ofileasca" zimbetul, spinii sa-mi raneasca sufletul si furtuna sa ma scuture, ptr ca in acel instant, sa simt din nou ca sunt trandafirul Tau !Cand vine furtuna ingrijorarea imi topeste orice urma de farmec . Pana si fluturasii isi iau zborul catre alta floare mult mai incantatoare! Eu, in disperarea mea, devin vulnerabil si slab ca o frunza pe care vantul o plimba de la un cap la altul .Pe ici pe colo, dificultati. Ma zbat sa gasesc solutii,incerc sa rezist furtunei.Dar vai ! este atat de puternica !Suspin si iar ma vait, murmur si tot imi repet: ¿ De ce mie? Eu singur imi construiesc "inchisoarea "...In timp ce ma aflam in "inchisoare" ,o voce mi-a soptit:" Inchide ochii,lasa-ti mintea libera si accepta sa fii " scoasa " de bratele Mele. Lasa-te intarita de "nuiaua" mustrarii,dar si vindecata de dragostea Mea.In acest fel vei deveni cea mai puternica si frumoasa floare din gradina. Deschide ochii...ai curaj,Eu sunt cu tine ".Am ridicat ochii spre Tine, am simtit alinare in suflet si am vazut lumina "pictata de speranta"care ma inconjura. Cu blandete m-ai invaluit in mainile Tale si cu dragoste mi-ai daruit o "forma" noua. Mi-ai redat increderea in mine,in capacitatile mele si in dorinta de a creste mereu tot mai mult, pt Bucuria TA Doamne! ! Dar ai adaugat un ingredient esential pentru cresterea mea : bucuria de a fi mustrat !Asadar, iata-ma din nou imbracat cu haine de "gala".Bucuros ma-am lasat inca o data rasfatat de mangaierea suava a soarelui ! Raspandeam esenta a farmecului meu in orice colt al gradinii: petale de culoarea rosu stralucitor,un parfum cu "gust" a optimism si spini mai puternici dar cu o radacina cu un echilibru de neclintit.As dori sa ma uzi in fiecare zi cu lacrimile iubirii Tale , atunci cand "mi-e sete" de bucurie si cu "nuiaua " Ta cand "mi-e foame" de sentimentul "durere".Asa,voi ramane mereu, trandafirul Tau !Ne reintalnim la urmatoarea furtuna...si asta inseamna curand ! P.S. Dedicata celor care se afla in "inchisoarea" lor...exista o speranta! Este El...:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu