welcome, & be blessed!

The messengers of PEACE, in the heart of LOVE, have been handpicked by the Creator God, from the ranks of life, for He knows the effectiveness of using those who have survived the worst, and now understand the best.
In this way, the warriors of PEACE & LOVE are empowered, with strength, fortitude, longwithstanding, therefore, enabled to create ripples in the minds, & lives of mankind...


no comment

no comment

duminică, 24 mai 2009

de pe Mapamond...

Un barbat din China, care ameninta ca se va sinucide aruncandu-se de pe un pod, a fost impins de un trecator, cazand de la o inaltime de 8 metri, relateaza BBC. Drama s-a petrecut joi, cand Chen Fuchao s-a urcat pe podul Haizhu din orasul Guangzhou, din sudul Chinei, cu intentia de a se sinucide. Exasperat de faptul ca traficul pe pod si in jurul acestuia era oprit de 5 ore, iar politistii nu il convingeau pe Chen sa coboare teafar, un barbat de 66 de ani s-a strecurat printr-o bresa a fortelor de ordine, i-a strans mana lui Chen, iar apoi l-a impins peste balustrada.Chen Fuchao a cazut de la o inaltime de 8 metri si si-a revenit la spital. In ceea ce il priveste pe Lai Jiansheng, barbatul in varsta de 66 de ani care l-a impins peste balustrada, agentia de stat Xinhua, citata de BBC, a relatat ca acesta a fost luat de Politie, fara a oferi alte detalii.
Satul pana peste cap de egoismul sinucigasuluiDrama s-a petrecut joi, cand Chen Fuchao s-a urcat pe podul Haizhu din orasul Guangzhou, din sudul Chinei, cu intentia de a se sinucide. Chen Fuchao le-a povestit politistilor ca a vrut sa se sinucida din cauza unei datorii de 293.000 de dolari.Traficul pe pod si in jurul acestuia a fost oprit timp de 5 ore, timp in care politistii au incercat sa il convinga pe Chen Fuchao sa coboare teafar de pe pod, a relatata China Daily.Soldatul in rezerva Lai Jiansheng, in de 66 de ani, s-a oferit voluntar sa stea de vorba cu Chen Fuchao, pentru a-l convinge sa coboare de pe pod, insa a fost refuzat de politisti. Lai a povestit ca, mai tarziu, a trecut printr-o bresa a cordonului de politisti, s-a indreptat spre locul unde se afla Chen, i-a strans mana acestuia, iar apoi l-a impins peste balustrada.Lai Jiansheng, in de 66 de ani, a declarat ca "se saturase pana peste cap" de "activitatea egoista" a omului, care a dus la blocarea timp de cinci ore a traficului pe pod. "L-am impins din cauza ca eu sunt de parere ca oamenii precum Chen sunt foarte egoisti", a afirmat Lai. "Actiunile lor lovesc in interesul public. Ei nu vor cu adevarat sa se sinucida, ci doar sa atraga atentia autoritatilor asupra problemelor lor".
Podul Haizhu, preferatul sinucigasilorChen a fost internat in spitalul din Guangzhou cu probleme la coloana vertebrala si mai multe leziuni. In ceea ce priveste podul, acesta a capatat o reputatie macabra dupa ce nu mai putin de 12 oameni au intentionat sa se sinucida aruncandu-se de aici incepand din aprilie anul acesta. Niciunul dintre ei nu s-a si aruncat insa, chiar daca toti au blocat traficul ore intregi.