welcome, & be blessed!

The messengers of PEACE, in the heart of LOVE, have been handpicked by the Creator God, from the ranks of life, for He knows the effectiveness of using those who have survived the worst, and now understand the best.
In this way, the warriors of PEACE & LOVE are empowered, with strength, fortitude, longwithstanding, therefore, enabled to create ripples in the minds, & lives of mankind...


no comment

no comment

marți, 8 decembrie 2009

Psalm 4

Psalmul 4

Este aici un sfat de care ar trebui să țin(em) cont: când ești în patul tău, seara, înainte de a adormi, cercetează-ți inima. Gândește-te la ziua care a trecut, privind-o prin prisma aceasta a păcatului din alții și din tine. Vezi de câte ori nu te-a dus și pe tine inima la păcat. În NKJV, 4,4 sună: „mâniază-te, dar nu păcătui!”, exact ca textul din Ef 4,26. Cuvântul evreiesc רגז (ragaz) este tradus în LXX cu ὀργίζεσθε care apare identic în Efeseni 4,26. Sensul cuvântului ebraic este acela de tremur cauzat de o emoție puternică, mânie sau frică. Soarele care nu trebuie să apună peste mânie are legătură cu analiza și introspecția pe care trebuie să le faci în patul tău, cu privire la păcatul respectiv. Conștiința ta nu trebuie să te mustre pentru nimic din ceea ce faci. Și nu acționa așa cum mânia te împinge, pentru a nu da prilej diavolului. Stai liniștit, în patul tău.


...Adu lui Dumnezeu jertfe neprihănite, drepte. Mergi la El, întâi, cu tot ceea ce ai. Păstrează-ți credincioșia și ai încredere în El, chiar și în privința acelei probleme care a provocat mânia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu