welcome, & be blessed!

The messengers of PEACE, in the heart of LOVE, have been handpicked by the Creator God, from the ranks of life, for He knows the effectiveness of using those who have survived the worst, and now understand the best.
In this way, the warriors of PEACE & LOVE are empowered, with strength, fortitude, longwithstanding, therefore, enabled to create ripples in the minds, & lives of mankind...


no comment

no comment

miercuri, 11 februarie 2009

ganduri

Am descoperit in mine ascunsa dorinta de a nu avea regrete....

... Fiecare decizie este analizata pentru evitarea oricarui regret. Inevitabil, uneori regretele apar, sub diferite forme. Regret ca am prea multa incredere in semeni ...sau prea putina; regret ca sunt prea sincer sau ascund anumite lucruri. Regret ca am reactii ...in loc de raspunsuri. Regret ca pierd clipe din viata mea gandindu-ma la parerea celorlalti despre mine sau la imperfectiunile pe care mi le gasesc singur,cu usurintza... Regret ca ma supar atunci cand stiu ca problemele ivite sunt de fapt miracole. Regret chiar ca am ales un drum care in acel moment parea extraordinar.Fug de regrete si in acelasi timp, stiu ca ele exista. De ce? Pentru ca ma judec, pentru ca ma critic, pentru ca exista in mine parti pe care nu le-am acceptat deloc sau complet...Am avut perioade in care le-am negat, in care le-am respins din gandurile mele. Au venit mai tarziu in momente in care zidurile cazusera. Atunci am simtit ca dorinta de a scapa de ele nu este de ajutor si am luat hotararea de a trece prin ele, de a ma impaca cu situatia, cu ele, cu... mine.Astfel astazi gasesc in experientele din viata mea bucuria de a fi liber, de a trai cu gandul la minunile din ...viata mea. Astazi ma bucur ca te-am cunoscut, ca am mers impreuna o bucata de drum. Astazi sunt recunoscator pentru ceea ce mi-ai oferit, pentru lectiile invatate de la tine... Astazi m-am iertat pe mine pentru ca am ales asa si sunt pe deplin responsabil de acest lucru.

...Daca te simti vinovata intr-un fel gaseste in tine impacarea... Cine sunt eu sa-ti judec faptele?

Te-am iubit !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu