welcome, & be blessed!

The messengers of PEACE, in the heart of LOVE, have been handpicked by the Creator God, from the ranks of life, for He knows the effectiveness of using those who have survived the worst, and now understand the best.
In this way, the warriors of PEACE & LOVE are empowered, with strength, fortitude, longwithstanding, therefore, enabled to create ripples in the minds, & lives of mankind...


no comment

no comment

sâmbătă, 28 noiembrie 2009

cateva ganduri din "Desire of Ages", by Ellen G. White

“Când sufletul se predã lui Hristos, o putere nouã ia în stãpânire inima cea nouã. Se produce o schimbare pe care omul nu o poate face niciodatã prin sine însuşi. Este o lucrare supranaturalã, care aduce un element supranatural în natura omeneascã. Fiinţa care s-a predat lui Hristos devine propria Lui fortãreaţã pe care El o pãstreazã într-o lume rãzvrãtitã şi El vrea ca nici o altã autoritate sã nu fie recunoscutã acolo decât a Sa proprie. Un suflet luat astfel în stãpânire de puterile cereşti nu poate fi biruit de asalturile lui Satana. Dar dacã nu ne supunem stãpânirii lui Hristos vom fi stãpâniţi de cel rãu. Inevitabil sã fim sub stãpânirea uneia din cele douã mari puteri care se luptã pentru supremaţia lumii. Nu este necesar sã alegem de bunã voie a servi împãrãţiei întunericului pentru ca sã ajungem sub stãpânirea ei. N-avem decât sã neglijãm a ne alia cu împãrãţia luminii. Dacã nu conlucrãm cu puterile cereşti, Satana va lua în stãpânire inima şi va face din ea locuinţa lui. Singura apãrare împotriva rãului este locuirea lui Hristos în inimã prin credinţã în dreptatea Lui. Numai când suntem legaţi strâns de Dumnezeu putem rezista faţã de efectele nesfinţite ale iubirii de sine, ale îngãduinţei de sine şi tendinţei spre pãcat. Noi putem pãrãsi multe obiceiuri rele şi pentru câtva timp putem da la o parte tovãrãşia lui Satana; dar fãrã o legãturã vie cu Dumnezeu prin predarea noastrã faţã de El, în fiecare clipã putem fi biruiţi. Fãrã o cunoaştere personalã a lui Hristos şi o legãturã continuã cu El suntem supuşi bunului plac al lui Satana şi pânã la urmã vom împlini pretenţiile lui.” (Hristos Lumina lumii 33:9).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu