welcome, & be blessed!

The messengers of PEACE, in the heart of LOVE, have been handpicked by the Creator God, from the ranks of life, for He knows the effectiveness of using those who have survived the worst, and now understand the best.
In this way, the warriors of PEACE & LOVE are empowered, with strength, fortitude, longwithstanding, therefore, enabled to create ripples in the minds, & lives of mankind...


no comment

no comment

vineri, 27 noiembrie 2009

happy Shabbath!!!

...Păcatul a întunecat percepţia şi sensibilitatea morală a omului. Dumnezeu este atât de departe astăzi de om. Şi asta pentru că diavolul a încercat să-L omoare pe Dumnezeu din sufletul lui. Şi, în locul lui Dumnezeu, a pus omul, cu frumuseţea lui egoistă, cu dragostea lui de sine şi cu preocuparea pentru pielea sa. Mintea omului, creată pentru a comunica cu Acela care îi este Creator şi Tată, Răscumpărător şi Prieten, mintea lui, creată pentru a se hrăni cu dragoste a fost mult întunecată. Pervertită. Sufletul omului, creat pentru a avea cele mai gingaşe legături cu celelalte fiinţe omeneşti, pentru a fi un izvor curat de dragoste, bucurie s-a mohorât, reflectând chipul Satanei.

Cum se poate restaura relaţia originală a omului cu Dumnezeu?

Se poate realiza acest lucru începând cu astăzi?

Am eu ceva de făcut azi?

Am eu ceva de făcut acum?


think about this....and have a Happy Shabbath!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu