welcome, & be blessed!

The messengers of PEACE, in the heart of LOVE, have been handpicked by the Creator God, from the ranks of life, for He knows the effectiveness of using those who have survived the worst, and now understand the best.
In this way, the warriors of PEACE & LOVE are empowered, with strength, fortitude, longwithstanding, therefore, enabled to create ripples in the minds, & lives of mankind...


no comment

no comment

vineri, 15 mai 2009

Ioan 3:16.

Textul biblic preferat al fiecaruia este Ioan 3:16. Sa-l citim din nou:

(a) "Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu ... " Acesta este Tatal, ... "Tatal nostru care esti in ceruri" din rugaciunea Domnului, Tatal Domnului nostru Isus Hristos.

(b) "Atat de mult a iubit El incat a dat, ceea ce a dat", nu a imprumutat. Tatal ni L-a dat pentru vesnicie; a golit cerul de El. El L-a dat ca sa merga in iad, pentru noi.

(c) "Singurul Lui Fiu." Fiul ni S-a dat pe Sine. S-a dat pe Sine ca sa merga in iad, pentru noi.

(d) Pe cruce, el a imbratisat soarta noastra—care implica a muri moartea a doua. Pentru aceasta S-a dat El pe Sine. In timp ce atarna pe Cruce, El nu putea vedea dincolo de portile mormantului.

(e) Aceasta a fost o jertfire totala a Sa. Mintile noastre finite nu pot intelege in intregime adevarul, dar noi suntem invitati sa ne largim mintile pentru a-l intelege.

(f) Aceasta inseamna a "crede". "IATA (PRIVESTE) Mielul lui Dumnezeu." O privire lunga, sarguincioasa. In fiecare zi.

(g) Inseamna "sa aveti in voi gandul (mintea) acesta, care era si in Hristos Isus ..." (Filipeni 2:5). Inseamna a ne goli mintea noastra lumeasca si egocentrista pentru a primi mintea Sa.

(h) A "crede" inseamna a aprecia largimea, lungimea, adancimea si inaltimea si a cunoaste dragostea lui Hristos, care intrece orice cunostinta--Efeseni 3:14-19.

(i) Aceasta cere o inima mai mare decat cea pe care noi o avem...


adica un DAR....SAU O INIMA NOUA IN DAR, DE LA EL...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu