welcome, & be blessed!

The messengers of PEACE, in the heart of LOVE, have been handpicked by the Creator God, from the ranks of life, for He knows the effectiveness of using those who have survived the worst, and now understand the best.
In this way, the warriors of PEACE & LOVE are empowered, with strength, fortitude, longwithstanding, therefore, enabled to create ripples in the minds, & lives of mankind...


no comment

no comment

vineri, 20 februarie 2009

un gand.

Ma intreb oare?, exista in lumea asta, o fata care sa ma fi vazut, undeva,... candva,…

...macar intr-o zi, fie si intr-o fractiune de secunda, fie ca eram pe strada, sau intr-un automobil, si cumva sa-mi fi pastrat imaginea sculptata in suflet si minte si s-o scoata la lumina, ori de cate ori, gandul o cheama…?

doar asa …de drag?...

As vrea ca intr-o zi, nefiind deloc aranjat, nici barbierit proaspat, nici etc…purtand haine cat se poate de simple, cineva sa reuseasca sa ma descopere, sa vada dincolo de ce se vede, dincolo de tot „invelisul social” care ne ridica la rangul de umanitate si specie civilizata, si sa se indragosteasca de mine…


Pun accentul pe acest pronume care-mi desemneaza intreaga fiinta, fiecare particica si celula definitorie, zambetul, privirea, pielea, gandirea, atitudinea, personalitatea,si caracterul.

Este oare posibil?

Ma-ntreb si suspin... Daca omul „modern„ e „setat” sa se „indragosteasca” doar de aspectul exterior, de invelisul emfatic al nostru, atunci nici nu-mi doresc ca cineva sa se indragosteasca de “mine”, de partea mea „falsa”! …sau cel putin nu in felul asta!!!

It is much Better to stay all alone, than in a wrong company…for the rest of your life.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu