welcome, & be blessed!

The messengers of PEACE, in the heart of LOVE, have been handpicked by the Creator God, from the ranks of life, for He knows the effectiveness of using those who have survived the worst, and now understand the best.
In this way, the warriors of PEACE & LOVE are empowered, with strength, fortitude, longwithstanding, therefore, enabled to create ripples in the minds, & lives of mankind...


no comment

no comment

sâmbătă, 14 februarie 2009

un gand despre.


Adulterul cred ca este de fapt o consecinta a neampliniriilor sufletesti sau emotionale ale unui partener sau al amandoura.De obicei intalnesti pe un altcineva care ti se pare ca te intelege mai bine sau ca te accepta……si aici incepe alunecarea. Insa de cele mai multe ori sunt deja semne premergatoare catastrofei.Nemultumirea se manifesta inainte printr-un fel sau altul.Persoana nefericita isi exprima nefericirea dar nu gaseste urechi deschise in partenerul sau de viata. Un om, fie el pastor sau nu, care ajunge sa fie inselat de partenerul sau de viata, daca este sincer in fata lui Dumnezeu si a lui insusi, recunoaste ca are o parte de vina( de cele mai multe ori).Exista bineanteles si exceptii dar eu cred ca multe tragedii ar putea fi evitate daca ar fi ochi care sa vada si urechi care sa auda.Nu comentez cazurile in care exista o placere de a colectiona istorii de dragoste….

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu